Produsul a fost adăugat in coș.
 Categorii
Kidsco.md

Livrarea

Expedierea se va face la adresa specificată de dumneavoastră, în termen de pina la 2-3 zile lucratoare din momentul confirmării telefonice. Pentru o serie de jucării, acest timp poate fi prelungit, în functie de disponibilitatea stocului. Livrarea se efectueaza intre orele 14.00 si 19.00 cu un sunet prealabil din partea curierului. Comenzile plasate simbata dupa orele 14.00 si cele de duminica, vor fi procesate luni.

Comanda minimala constituie 200 lei.

        Livrarea este gratuita pentru comenzi care depasesc suma de 500 lei si fac parte din orasul Chisinau, pentru comenzi mai mici de 500 lei - costul livrarii constituie 30 lei.

Livrarile in municipiul Chisinau sunt gratuite pentru suma comenzii mai mare de 1000 lei, iar pentru comenzi mai mici de 1000 lei - costul livrarii constituie 50 lei.

Livrarile pe teritoriul Republicii Moldova sunt gratuite pentru comenzi, suma carei este mai mare de 1500 lei, iar pentru comenzi mai mici de 1500 lei - costul livrarii constituie cel puțin 60 lei. (Costul livrarii in Republica, poate varia in dependenta de greutate, volum si distanta necesara care trebuie parcursa pina la destinatie).

Produsele sunt expediate și transportate în condiții optime și va vor fi livrate impreună cu factura sau chitanța.

Livrarea produsului comandat online se face din acel magazin, unde este acest produs pe stock.

În cazul la pickup, Dvs veți fi contactați telefonic și anuntați despre prezenta produsului solicitat și adresa magazinelor unde acest produs poate fi gasit.

Va mulțumim ca ați ales Kidsco.