Produsul a fost adăugat in coș.
 Categorii
Kidsco.md

Livrarea

Expedierea se va face la adresa specificată de dumneavoastră, în termen de 2-3 zile lucratoare din momentul confirmării telefonice. Pentru o serie de jucării, acest timp poate fi prelungit, în functie de disponibilitatea stocului.

Livrarea este gratuita pentru comenzi care depasesc suma de 500 lei si fac parte din orasul Chisinau, pentru comenzi mai mici de 500 lei - costul livrarii constituie 30 lei.

Livrarile in municipiul Chisinau sunt gratuite pentru suma comenzii mai mare de 1000 lei, iar pentru comenzi mai mici de 1000 lei - costul livrarii constituie 50 lei.

Livrarile pe teriotoriul Republicii Moldova sunt gratuite pentru comenzi, suma carei este mai mare de 1500 lei, iar pentru comenzi mai mici de 1500 lei - costul livrarii constituie 60 lei. (Costul livrarii in Republica, poate varia in dependenta de greutate, volum si distanta necesara care trebuie parcursa pina la destinatie).

Produsele sunt expediate și transportate în condiții optime și va vor fi livrate impreună cu factura sau chitanța.

Livrarea produsului comandat online se face din acel magazin, unde este acest produs pe stock și cu bunul procurat se ofera cecul din apartul de casă din magazinul unde a fost ridicat bunul.

În cazul la pickup, Dvs veți fi contactați telefonic și anuntați despre prezenta produslui solicitat și adresa magazinelor unde acest produs poate fi gasit.

Va mulțumim ca ați ales Kidsco.