Filtru
Vîrsta Vîrsta
de la la
producatori Producător
BrandLego
BrandLego Education
BrandHasbro
BrandMattel
BrandHape
BrandNoriel
BrandSEQUIN ART
BrandL.O.L
BrandTy
BrandSTIP
Mai mulți producătoriMai mulți producători
Preț Preț
de la la
Caută
Rețele sociale
Categorii:
Figurine personaje
-15%
4+
Fortnite "Căpitanul echipei de îmbrățișare" Căpitanul echipei de îmbrățișare ar trebui să fie cu siguranță în colecția fiecărui fan al jocului Fortnite. Având o colecție formată din diverse personaje, puteți aranja un joc de rol. Figurile au un detaliu excelent, 3 puncte de articulare, repetă exact aspectul personajelor, transmitând nu numai designul lor, ci și caracterul lor. Setul include: figurină, 2 accesorii, suport Înălțimea figurinei: aproximativ 5 cm Varsta recomandata: de la 8 ani
 Prețul
102 lei
-15%
4+
Figurina Fortnite "Carbide" Carbidul trebuie să fie cu siguranță în colecția fiecărui fan al jocului Fortnite. Având o colecție formată din diverse personaje, puteți aranja un joc de rol. Figurile au un detaliu excelent, 3 puncte de articulare, având exact aspectul personajelor, transmitând nu numai designul lor, ci și caracterul lor. Înălțimea figurinei: 5 cm Pentru copii peste 8 ani.
 Prețul
102 lei
-15%
4+
Păpușa Lady Bug "Adrian" 14 cm Super pisica are o mulțime de hobby-uri în viața de zi cu zi. De exemplu, fotografiile. Distrează-te jucând cu figurina lui Adrian Miraculous! Figurina este realizată sub forma personajului principal al desenului animat Lady Bug și Super Cat - Adrian Agrest. Dimensiunea păpușii: 14 cm Vârsta recomandată: de la 4 ani
 Prețul
166 lei
-15%
4+
Fortnite Figurine "Cavalerul Negru și Baschetbalista" Baschetbalista și Cavalerul Negru trebuie să fie în colecția fiecărui fan al jocului Fortnite. Având o colecție formată din diverse personaje, puteți aranja un joc de rol. Figurinele au un detaliu excelent, 3 puncte de articulare, repetă exact aspectul personajelor, transmitând nu numai designul lor, ci și caracterul lor. Figurina jocului Fortnite ajută la dezvoltarea: imaginație și abilități de joc. Setul include: 2 figurine de joc, Stand, Accesorii Pentru copii peste 8 ani.
 Prețul
204 lei
-15%
4+
Fortnite "Bombardierul idealist și Omega" "Bombardierul idealist și Omega" trebuie să fie în colecția fiecărui fan al jocului Fortnite. Având o colecție formată din diverse personaje, puteți aranja un joc de rol. Figurinele au un detaliu excelent, 3 puncte de articulare, repetă exact aspectul personajelor, transmitând nu numai designul lor, ci și caracterul lor. Figurina jocului Fortnite ajută la dezvoltarea: imaginație și abilități de joc. Setul include: 2 figurine de joc, Stand, Accesorii Pentru copii peste 8 ani.
 Prețul
204 lei
-15%
4+
Păpușa Lady Bug "Queen Bee" 14 cm Faceți cunoștință cu eroii serialului animat incredibil "Lady Bug și Super Cat”! Astăzi, Regina Bee a apărut pe drum - o fată care este capabilă să controleze viespile. Succesul ei nu va fi atât de ușor! Mișcări funcționale: 9 puncte de articulație - brațele îndoite la umeri și coate, picioare - la genunchi și șolduri, capul se rotește. Setul include: 1 păpușă de 14 cm, 1 accesoriu Vârsta recomandată: de la 4 ani
 Prețul
234 lei
-15%
3+
Avengers IN INFINITE SER FIG AST W3R2 15 Eroii tai preferati au misiunea de a salva Pamantul in fata raufacatorilor! Figurinele din colectia Marvel-Infinite Series, au dimensiunea de de 9,5 cm si o mobilitate imbunatatita. Figurina dispune de puncte de articulatie flexibile, design si aspect deosebit, inspirat din celebrul film Avengers. Actiunea este epica alaturi de personajele tale favorite! Produsul este in asortiment. Pastrati jucaria departe de foc; feriti jucaria de temperaturi ridicate si umiditate. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare.
 Prețul
283 lei
-15%
3+
Figurina Avengers Super Battle Upgrade Combina piese pentru cea mai tare distractie cu pesronajele tale preferate Avengers si creaza-ti propriul personaj! Ce poate fi mai grozav decat sa combini personajele tale preferate? Fiecare figurina include un lansator de proiectile si mai multe accesorii suplimentare pentru a fi pregatita pentru orice misiune. Dimensiune: 15 cm Varsta recomandata: + 4 ani. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare.
 Prețul
394 lei
-15%
4+
Set din 4 figurine "Raptor, Raven, Rex, Lord of Rust" Raptor, Raven, Rex, Lord of Rust trebuie să fie în colecția fiecărui fan al jocului Fortnite. Având o colecție formată din diverse personaje, puteți aranja un joc de rol. Figurile au un detaliu excelent, 3 puncte de articulare, repetă exact aspectul personajelor, transmitând nu numai designul lor, ci și caracterul lor. Figurina jocului Fortnite ajută la dezvoltarea: imaginație și abilități de joc. Setul include: 4 figuri de joc, Stand, Accesorii Pentru copiii peste 8 ani.
 Prețul
408 lei