Filtru
Vîrsta Vîrsta
de la la
producatori Producător
BrandLego
BrandLego Education
BrandHasbro
BrandMattel
BrandHape
BrandNoriel
BrandSEQUIN ART
BrandL.O.L
BrandTy
BrandSTIP
Mai mulți producătoriMai mulți producători
Preț Preț
de la la
Caută
Rețele sociale
Categorii:
Accesorii
4+
Miraculous Păpușa "Aqua Lady Bag" 14 cm Aruncați o privire mai atentă la Aqua Lady Bug: costumul are o centură la talie cu un decupaj alb. În timpul amplificării, ea poate respira sub apă. Ponytail-urile devin albastre cu o tranziție; benzile de pe ele sunt de aproape două ori mai mari decât tot ce ai nevoie pentru un adevărat erou! Jocul cu păpușa Lady Bug dezvoltă imaginația și abilitățile de joacă ale oricărui copil. Setul include: 1 păpușă, accesorii Dimensiunea păpușii: 14 cm Recomandat copiilor de la 4 ani.
 Prețul
275 lei
4+
Miraculous Set accesorii "Sunt Lady Bug” Lady Bug este personajul principal al serialului animat "Lady Bug și Super Pisica”! Este frumoasă, curajoasă și foarte veselă! Întotdeauna gata să protejeze orașul de forțele malefice și să lupte împotriva infractorilor. Diferiți răufăcători se întâlnesc pe drum, dar într-o echipă cu Super Cat Lady Bug, câștigă mereu! Ei pot face absolut orice! Vrei să fii ca ea? Atunci acest set este pentru tine! Setul de joc contribuie la dezvoltarea abilităților în jocul de rol, în imaginație și în abilitățile de joc. Setul include: 2 elastice roșii pentru păr, 2 cercei, mască, astfel încât nimeni nu va ști cine se ascunde sub pseudonimul Lady Bug. Vârsta recomandată: de la 4 ani
 Prețul
275 lei
4+
Miraculous Set de accesorii "Marinet și Lady Bug" Are tot ce ai nevoie: o mască, mănuși, o geantă Marinet, care se transformă cu ușurință într-o geantă Lady Bug, cercei - agrafe și chiar asistentul fidel al lui Tikki. Figurina Tikki luminează (trebuie să apăsați butonul din față). Conținut: - 1 mască - 1 pereche de mănuși - 1 geantă de mână - 1 pereche de cercei - 1 figurină Tikki - 2 baterii Baterii: 2 x LR41 (incluse). Recomandat copiilor peste 4 ani.
 Prețul
690 lei